Life
13 Comments

Alleen maar leuke dingen

leuke dingen

O, hoi! Ben ik weer. Even over het leven de afgelopen twee weken. Ik was niet zo heel aanwezig de afgelopen tijd in blogland, maar ik heb jullie wel allemaal stiekem in de gaten gehouden via de Bloglovin’ feed op mijn telefoon wanneer ik onderweg was naar mijn shitty job.

Waar ik op 16 maart nog vanuit mijn lichte onvrede over hoe het leven er op dat moment uitzag dit artikel schreef met een beetje humor, nam alles plotseling een paar vet positieve wendingen. Aangezien ik weinig heb gedeeld op het interweb, vond ik het tijd om even bij te praten.

(excuse me voor de minst relevante afbeelding bij een artikel ooit)

Welnu, welke positieve wendingen heb ik het dan over? Ik ben aangenomen voor een hele leuke functie in de richting waar ik voor gestudeerd heb en daar ben ik afgelopen donderdag begonnen. Winning!

Per ineens ga ik op mezelf wonen. Samenwonen eigenlijk. In een blauw (!) herenhuis met witte kozijnen, in de winkelstraat van de stad [/doei geld]. Het is de eerste keer dat ik op mezelf ga wonen en ik snap nergens iets van, maar dat komt allemaal goed. Ik heb er enorm veel zin in en ben al als een crazy person aan het pinnen geslagen van veel te dure meubels.

Hoewel het op dit moment weer een beetje op een laag pitje staat, begint het eerste thema voor de theme shop die ik wil openen met pre-made Blogger en WordPress thema’s (waarschijnlijk via Etsy.com) eindelijk vorm te krijgen. Het was één van mijn goals voor 2015 om zo’n shop te lanceren en ik heb heel erg veel zin om straks vanuit mijn blauwe torentje meer mooie themes te maken en de shop te gaan realiseren. Sinds de logo ontwerpwedstrijd waar ik aan meedeed voor Kittehscupcakes.nl en het begin van mijn blog, word ik steeds vaker benaderd door mensen die vragen of ik een opdracht voor hen uit kan voeren en ook daar ben ik heel blij mee.

O ja, had ik al verteld dat ik sinds een tijdje eindelijk met rijlessen bezig ben? Ik word een echte grown-up.

Kortom: dingen gaan goed en ik ben bezig met alleen maar nieuwe en spannende dingen. Heel eerlijk, ik ben best heel tevreden met de stand van zaken op dit moment. Dat mag ook weleens gezegd worden. Super leuk, maar ook best vermoeiend allemaal. Mijn hoofd vol zit met nieuwe indrukken en ingewikkelde grote-mensen dingen waar ik ineens over na moet denken. Kan een mens ook heel erg druk zijn met nadenken? Ik denk het wel. Serieus, ik wist even niet waar ik de tijd vandaan moest halen.

Ondanks het verven, verhuizen en inrichten dat voor de komende weken op de planning staat wil ik bloggen weer op gaan pakken. Nieuwe ervaringen zorgen namelijk ook voor verse inspiratie en daarbij heb ik nog zo’n 20 onafgemaakte concepten staan. Dus. Op dat april een goede (nog betere) maand wordt.

Share on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

13 Comments

 1. Wat super tof dat je op jezelf gaat wonen, ik ben jaloers! Klinkt nú al mooi. (: Ik ben ook echt enorm benieuwd naar je thema’s, want die kunnen niet anders dan mooi zijn, hihi.

 2. Oh wat een goed nieuws allemaal! Superfijn van je baantje, ik geloof dat die in jouw sector niet voor het oprapen liggen. En veel plezier met het op jezelf wonen, het is zo’n bevrijding!

 3. Wat leuk zeg dat je op jezelf gaat wonen, dat huis klinkt al fantastisch! Maak er een geweldige maand van haha<3
  X Emma

 4. Wat fijn dat het zo goed gaat! :) En tof dat je op jezelf gaat wonen – al zou wonen midden in de winkelstraat voor mij ook wel een beetje tricky zijn. Spannend, veel succes!

 5. debbie says

  haha doei geld daar moest ik erg om lachen; i feel you girl!;-)
  heel veel succes, kan niet wachten op huiskiekjes hihi

 6. Ik heb er ook altijd over getwijfeld, het maken van templates voor Blogger. (Niet via een Etsy shop want dat niveau krijgen ze nooit.) Ben er al héél erg benieuwd naar! (: Geweldig dat stukje ‘doei geld’, haha, al is het misschien in werkelijk niet zo ‘om te lachen’. Super dat alles zo goed gaat de laatste tijd! <3

 7. Fijn dat alles zo goed gaat! Je huisje klinkt al helemaal geweldig (ben dan ook een beetje jaloers). Goed idee om zo’n shop te beginnen. Als ze net zo gaaf worden als jouw theme gaat dat zeker goed lopen!

 8. Leuk om te lezen! Ben super benieuwd naar je themes die je voor Blogger/Wordpress gaat maken! Ik vind jouw designs echt pretty (:

 9. Wat een goed nieuws allemaal zeg, dat huisje klinkt ook te goed en gefeliciteerd met de stap!

 10. Wauw wat een leuke veranderingen! Goodluck met het thuis maken van je huisje, en met de theme shop, ik ben wel benieuwd :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *