About

Hoi. Ik ben Dewi, 22 jaar. Op mijn gelukkigst in de zomer, wanneer de zon warm schijnt en ik mijn dagen vul met zwemmen, rode wijn en korte broekjes.

Tijdens mijn afstuderen besloot ik te willen beginnen met bloggen. Zo ontstond KosmicFox. In eerste instantie vooral een flink staaltje studieontwijkend gedrag, maar eigenlijk zat ik ook vol met ideeën en wilde ik heel graag weer alle dingen gaan doen die ik leuk vind.

Ik wilde weer meer gaan schrijven, meer foto’s maken, meer ontwerpen en overall gewoon meer nerden.

Mooie dingen maken, dingen mooi maken en mooie dingen verzamelen, dat is het eigenlijk altijd al geweest. Met KosmicFox wilde ik een platform creëren voor al deze dingen.

Als ik niet bezig ben met mijn eigen projectjes, ben ik graag bezig met websites voor andere mensen. In de toekomst wil ik hier ook meer mee gaan doen. Hoe dit precies vorm zal krijgen, weet ik nog niet. Tot die tijd zul je op Kosmicfox verschillende blogging en design 101’s vinden. Leer bijvoorbeeld hoe je gemakkelijk custom fonts kunt gebruiken in WordPress en Blogger, of welke plugins onmisbaar zijn voor jouw blog.

Hulp nodig of toe aan een nieuw, fris design voor jouw eigen blog? Neem contact met me op. Het lijkt me leuk om samen te werken.