Tech
29 Comments

9 wallpapers voor lente op je laptop

wallpapers lente

Of computer natuurlijk, maar ‘lente op je laptop’ klonk lekkerder. Is het te vroeg om je pc al in lentesferen te brengen? Misschien. Het duurt namelijk nog een maand voordat het lente is en who knows, voor hetzelfde geld valt er volgende week nog sneeuw. Ik zit met mijn hoofd echter al lang weer bij bloeiende krokussen en lente-achtige pasteltinten en ondanks dat ik mijn bureaubladachtergrond nooit zie door alle 30 tabbladen die openstaan op mijn laptop, kan ik altijd erg genieten van fijne lente wallpapers. Speciaal voor jullie pluisde ik mijn mapje met wallpapers uit en selecteerde ik de mooiste 9 wallpapers voor lente op je laptop.

Veel van mijn favorieten blijken niet geheel onverwacht van DesignLoveFest te komen. Regelmatig ontwerpen creativelingen voor haar Dress Your Tech serie wallpapers. Die hele rubriek is echt een goudmijn aan prachtige wallpapers. Ik probeerde op Pinterest nog andere wallpapers te vinden, maar de wallpapers uit van DesignLoveFest domineerden terecht alle pagina’s. Anyway, ik hoop dat je hier iets moois tussen vindt, om je laptop of computer alvast in lentesferen te brengen.

O ja, ik heb Twitter! En met 3 volgers voel ik me nog een beetje forever alone, dus als je het leuk vind om via Twitter in contact te blijven, volg me zodat ik jou ook kan volgen! Dan beloof ik wat actiever te worden.

Palm Leaves (Via Designlovefest)

Leaf wallpaper

Little indoor plants (Via Designlovefest)

little plants wallpaper

Gedroogde planten (Via Cocorrina)

botanical wallpaper

Watercolor (Via Designlovefest)

watercolor wallpaper

 

Tropical painted flowers (Via Designlovefest)

tropical flowers wallpaper

You are so loved (Via JacquelynClark)

wallpaper loved

Bouquet (Via Designlovefest)

bouquet wallpaper

Be Bold (Via JuneLetters)

Be Bold Wallpaper

Flamingo (Via Designlovefest)

flamingo wallpaper

Welke is jouw favoriet? Ik heb zelf momenteel de palmbladeren als wallpaper.

Share on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

29 Comments

 1. Wat krijg ik hierdoor zin in de lente, inderdaad! Vooral die ene met die schattige kleine plantjes, aw. Daarvan wil ik spontaan de pot met dennenappels die nu op mijn kamer staat, omruilen voor groente plantjes.

 2. Oh wat leuk, ik heb die met de palmbladeren ingesteld als bureaublad nu! :-)

 3. Wat een vrolijke wallpapers! Heb de winter inmiddels ook wel weer gezien, laat de lente maar komen!

 4. Ik was ook van plan om de palmbladeren te nemen, haha! Dit artikeltje ga ik even opslaan, stel dat ik de palmbladeren beu word.

 5. Wat een leuke wallpapers! Ik ben momenteel op zoek naar een wallpaper voor mijn laptop, maar volgens mij heb ik ‘m gevonden! Die met palmbladeren is persoonlijk mijn favoriet. <3

 6. De palmbladen, flamingo’s en ”you are so loved” vind ik het leukst! ♥

 7. Yay wat een mooie wallpapers! Ik denk dat ik de palmbladeren ga installeren hihi!
  X Emma

 8. Ik zie dat bijna iedereen voor de palmbladeren gaat, maar zelf vind ik de derde echt superrr mooi! Dus hij is ingesteld zodat ik er elke dag van kan genieten haha. X

 9. Heel gave wallpapers! Ook een leuk idee om die als mobiele telefoon achtergrond te gebruiken!

 10. Die palmbladeren is inderdaad lekker zomers! Zelf heb ik een foto op mijn achtergrond :)

 11. Demi says

  ik heb je blog net ontdekt en wauw! ik ben helemaal weg van je artikelen!

 12. Pingback: Kosmic Fox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *